RSVO & uw thuiszorg

Als u bij ons een persoonlijk alarm huurt kunt u kiezen of u bij nood door eigen hulpverleners of door professionele hulpverleners geholpen wilt worden. Om ervoor te zorgen dat u wordt geholpen door iemand met verstand van zaken, werken wij door heel Nederland samen met thuiszorgorganisaties. Hun speciale teams zijn dag en nacht bereikbaar voor de alarmcentralisten van de alarmcentrale. Dus als u alarm maakt kunnen de thuiszorgmedewerkers u snel helpen. Voor alarmopvolging door de thuiszorg rekenen zij wel kosten. Deze varieren per thuiszorg.

Regelen

Als u wilt dat een thuiszorgmedewerker u helpt bij nood dan neemt u zelf vooraf contact op met de thuiszorg van uw keuze. U geeft dan aan dat u gebruik wilt maken van 24 uurs Alarmzorg in combinatie met personenalarmering van RSVO-alarmering. Zij zullen u dan laten weten hoe de procedure verder loopt en zodra alles met de thuiszorg is geregeld kunt u uw alarm bij ons bestellen.

Amaris, Vivium en HilverZorg

Ontvangt u persoonlijke verzorging of verpleging van Amaris, Vivium of HilverZorg? Dan kunt u alarmopvolging ontvangen van uw thuiszorg. U vraagt het alarm bij ons aan, geeft aan dat u in zorg bent en wij doen een check bij de thuiszorg. Bij Vivium meldt u zich daarnaast ook nog apart aan. Daarna kunnen wij het alarm en, bij Amaris en HilverZorg ook de toegang, installeren bij u. Vivium regelt zelf de toegang tot de woning.

Phoniro toegangssysteem

In combinatie met Amaris en HilverZorg leveren wij een veilig toegangssysteem.  Zo kan de juiste thuiszorgmedewerker heel eenvoudig bij u naar binnen met een app op de smartphone.   Download hier de Phoniro-folder en bekijk het Phoniro filmpje.

Samenwerken

Wij zijn altijd bereid om samen te werken met de thuiszorg van uw keuze om ervoor te zorgen dat u geholpen wordt. Bel ons gerust voor meer informatie als u vragen heeft.