RSVO & uw thuiszorg

Als u bij ons een persoonlijk alarm huurt kunt u kiezen of u bij nood door eigen hulpverleners of door professionele hulpverleners geholpen wilt worden. Om ervoor te zorgen dat u wordt geholpen door iemand met verstand van zaken, werken wij door heel Nederland samen met thuiszorgorganisaties. Hun speciale teams zijn dag en nacht bereikbaar voor de alarmcentralisten van de alarmcentrale. Dus als u alarm maakt kunnen de thuiszorgmedewerkers u snel helpen. Voor alarmopvolging door de thuiszorg rekenen zij wel kosten. Deze varieren per thuiszorg.

Regelen

Als u wilt dat een thuiszorgmedewerker u helpt bij nood dan neemt u zelf vooraf contact op met de thuiszorg van uw keuze. U geeft dan aan dat u gebruik wilt maken van 24 uurs Alarmzorg in combinatie met personenalarmering van RSVO-alarmering. Zij zullen u dan laten weten hoe de procedure verder loopt en zodra alles met de thuiszorg is geregeld kunt u uw alarm bij ons bestellen.

Amaris, Vivium en HilverZorg

Ontvangt u persoonlijke verzorging of verpleging van Amaris, Vivium of HilverZorg? Dan kunt u alarmopvolging ontvangen van uw thuiszorg. Bij Amaris vraagt u het alarm bij ons aan. Bij HilverZorg vraagt u of de zorg u bij ons aanmeldt en bij Vivium meldt u zich bij Vivium aan voor de alarmzorg. Daarna kunnen wij het alarm en de toegang installeren bij u.

Phoniro toegangssysteem

In combinatie met Amaris, Vivium en HilverZorg leveren wij een veilig toegangssysteem.  Zo kan de juiste thuiszorgmedewerker heel eenvoudig bij u naar binnen met een app op de smartphone. Dit Phoniro toegangssysteem huurt u dan bij ons voor € 15,95 per maand, mits u ook een alarm bij ons huurt. Gemiddeld eenmaal per jaar moet de batterij in deze Phoniro worden vervangen. Dit kost € 39,50 per keer. U kunt er ook voor kiezen om maandelijks € 2,75 extra te betalen voor batterijservice. Als de batterij van de Phoniro dan vervangen moet worden is dat kosteloos.  Download hier de Phoniro-folder en bekijk het Phoniro filmpje.

Samenwerken

Wij zijn altijd bereid om samen te werken met de thuiszorg van uw keuze om ervoor te zorgen dat u geholpen wordt. Bel ons gerust voor meer informatie als u vragen heeft.