RSVO & uw thuiszorg

Als u bij ons een persoonlijk alarm huurt kunt u kiezen of u bij nood door eigen hulpverleners of door professionele hulpverleners geholpen wilt worden. Om ervoor te zorgen dat u wordt geholpen door iemand met verstand van zaken, werken wij door heel Nederland samen met thuiszorgorganisaties. Hun speciale teams zijn dag en nacht bereikbaar voor de alarmcentralisten van de alarmcentrale. Dus als u alarm maakt kunnen de thuiszorgmedewerkers u snel helpen. Voor alarmopvolging door de thuiszorg rekenen zij wel kosten. Deze varieren per thuiszorg.

Regelen

Als u wilt dat een thuiszorgmedewerker u helpt bij nood dan neemt u zelf vooraf contact op met de thuiszorg van uw keuze. U geeft dan aan dat u gebruik wilt maken van 24 uurs Alarmzorg in combinatie met personenalarmering van RSVO-alarmering. Zij zullen u dan laten weten hoe de procedure verder loopt en zodra alles met de thuiszorg is geregeld kunt u uw alarm bij ons bestellen.

Woont u in Hilversum, de Gooi- en Vechtstreek, het Eemland of in (een specifiek postcodedeel van) Amersfoort? Dan kunt u kiezen voor alarmopvolging door een van onze Thuiszorgpartners: Amaris of Vivium. U moet wel in zorg zijn bij Amaris om alarmopvolging van hen te kunnen ontvangen.  Bij de bestelling van uw alarm geeft u aan dat u de alarmopvolging wil van die thuiszorg en wij regelen ook uw aanmelding voor alarmopvolging en toegang tot uw woning in het geval van Amaris . Bij Vivium meldt u zich zelf bij hen aan voor de alarmopvolging. Als u in zorg bent bij HilverZorg kunt u ook een alarm van ons huren. Dit kunt u echter niet rechtstreeks bij ons bestellen. Informeer hiernaar bij uw wijkverpleegkundige. Ook bij alarmopvolging door HilverZorg regelen wij dat de zorgmedewerkers toegang hebben tot uw woning om u te kunnen helpen.

Phoniro toegangssysteem

In combinatie met Amaris en HilverZorg leveren wij een veilig toegangssysteem.  Zo kan de juiste thuiszorgmedewerker heel eenvoudig bij u naar binnen met een app op de smartphone.   Download hier de Phoniro-folder en bekijk het Phoniro filmpje.

Samenwerken

Wij zijn altijd bereid om samen te werken met de thuiszorg van uw keuze om ervoor te zorgen dat u geholpen wordt. Bel ons gerust voor meer informatie als u vragen heeft.