RSVO & uw thuiszorg

Als u bij ons een persoonlijk alarm huurt kunt u kiezen of u bij nood door eigen hulpverleners of door professionele hulpverleners geholpen wilt worden. Om ervoor te zorgen dat u wordt geholpen door iemand met verstand van zaken, werken wij door heel Nederland samen met thuiszorgorganisaties. Hun speciale teams zijn dag en nacht bereikbaar voor de alarmcentralisten van de alarmcentrale. Dus als u alarm maakt kunnen de thuiszorgmedewerkers u snel helpen. Voor alarmopvolging door de thuiszorg rekenen zij wel kosten. Deze varieren per thuiszorg.

Regelen

Als u wilt dat een thuiszorgmedewerker u helpt bij nood dan neemt u zelf vooraf contact op met de thuiszorg van uw keuze. U geeft dan aan dat u gebruik wilt maken van 24 uurs Alarmzorg in combinatie met personenalarmering van RSVO-alarmering. Zij zullen u dan laten weten hoe de procedure verder loopt en zodra alles met de thuiszorg is geregeld kunt u uw alarm bij ons bestellen. Woont u in Hilversum? Dan kunt u kiezen voor alarmopvolging door Amaris of Hilverzorg en hoeft u zelf niets te regelen. U geeft dat alleen maar aan ons op via het bestelformulier en dan regelen wij alles. U kunt ook kiezen voor Amaris als u woont in: Ankeveen, Baarn, Blaricum, Bunschoten, Bussum, Eemnes, 's Graveland, Hoevelaken, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Spakenburg, Weesp en een deel van Amersfoort.  Ook dan hoeft u niets zelf te regelen.

Phoniro toegangssysteem

In combinatie met HilverZorg leveren wij een nieuw veilig toegangssysteem.  Zo kan de juiste thuiszorgmedewerker heel eenvoudig bij u naar binnen met een app op de smartphone.   Download hier de Phoniro-folder en bekijk het Phoniro filmpje.

Thuiszorgorganisaties

Een greep uit de thuiszorgorganisaties waarmee wij samenwerken voor alarmopvolging zijn:
Amaris, Hilverzorg, Beweging 3.0, Buurtzorg, Cordaan, Evean, Icare, Laurens, Lelie Zorggroep, Laurens, Libertas, Marente, Vierstroom, Verian, Omring, Palet, Zorgbalans/Service Paspoort, STMG, Thuiszorg Oostpoort (Amsterdam)Zorgpalet, Zorggroep en Zorgcirkel.

Samenwerken

Wij zijn altijd bereid om samen te werken met de thuiszorg van uw keuze om ervoor te zorgen dat u geholpen wordt. Bel ons gerust voor meer informatie als u vragen heeft.