RSVO & thuiszorg

Als uw vader of moeder bij ons een persoonlijk alarm huurt kunnen zij kiezen of zij bij nood door eigen hulpverleners of door professionele hulpverleners geholpen willen worden. Om ervoor te zorgen dat uw familielid wordt geholpen door iemand met verstand van zaken, werken wij door heel Nederland samen met thuiszorgorganisaties. Hun speciale teams zijn dag en nacht bereikbaar voor de alarmcentralisten van de alarmcentrale. Dus als uw vader of moeder alarm maakt kunnen de thuiszorgmedewerkers snel helpen. Voor alarmopvolging door de thuiszorg rekenen zij wel kosten. Deze varieren per thuiszorg.

Regelen

Als u kiest voor thuiszorg, neem dan zelf vooraf contact op met de thuiszorg van uw keuze. U geeft dan aan dat uw vader of moeder gebruik wil maken van 24-uurs Alarmzorg in combinatie met personenalarmering van RSVO-alarmering. Zij laten u dan weten hoe de procedure verder loopt. Zodra alles met de thuiszorg is geregeld, kunt u het alarm bij ons bestellen. 

Amaris, Vivium, HilverZorg

Ontvangt uw vader of moeder verzorging of verpleging van Amaris, Vivium of HilverZorg? Dan kunt u alarmopvolging ontvangen van uw thuiszorg. Bij Amaris  vraagt U het alarm bij ons aan, geeft aan dat uw familielid in zorg is en wij doen een check hierop bij de thuiszorg. Bij HilverZorg vraagt u of de zorg u bij ons wil aanmelden. Bij Vivium hoeft u zich alleen bij hen aan te melden voor alarmzorg. Daarna kunnen wij het alarm en de toegang installeren bij uw familielid. 

Phoniro toegangssysteem

In combinatie met Amaris, Vivium en HilverZorg leveren wij een veilig toegangssysteem. Met dit systeem kan de juiste thuiszorgmedewerker heel eenvoudig bij uw vader of moeder naar binnen met een app op de smartphone. Dit Phoniro toegangssysteem huurt uw vader of moeder dan bij ons voor € 15,95 per maand, mits ook het alarm bij ons wordt gehuurd. Gemiddeld eenmaal per jaar moet de batterij in de Phoniro worden vervangen. Dit kost € 39,50 per keer. U kunt er ook voor kiezen om maandelijks € 2,75 extra te betalen voor batterijservice. Als de batterij van de Phoniro dan vervangen moet worden is dat kosteloos.  Download hier de Phoniro-folder en bekijk het Phoniro-filmpje.

Samenwerken

Wij zijn altijd bereid om samen te werken met de thuiszorg van uw keuze om ervoor te zorgen dat uw vader of moeder geholpen wordt. Bel ons gerust voor meer informatie als u vragen heeft.