RSVO & thuiszorg

Als uw vader of moeder bij ons een persoonlijk alarm huurt kunnen zij kiezen of zij bij nood door eigen hulpverleners of door professionele hulpverleners geholpen willen worden. Om ervoor te zorgen dat uw familielid wordt geholpen door iemand met verstand van zaken, werken wij door heel Nederland samen met thuiszorgorganisaties. Hun speciale teams zijn dag en nacht bereikbaar voor de alarmcentralisten van de alarmcentrale. Dus als uw vader of moeder alarm maakt kunnen de thuiszorgmedewerkers snel helpen. Voor alarmopvolging door de thuiszorg rekenen zij wel kosten. Deze varieren per thuiszorg.

Regelen

Als u kiest voor thuiszorg, neem dan zelf vooraf contact op met de thuiszorg van uw keuze. U geeft dan aan dat uw vader of moeder gebruik wil maken van 24-uurs Alarmzorg in combinatie met personenalarmering van RSVO-alarmering. Zij laten u dan weten hoe de procedure verder loopt. Zodra alles met de thuiszorg is geregeld, kunt u het alarm bij ons bestellen. 

Woont uw vader of moeder in Hilversum, de Gooi- en Vechtstreek, het Eemland of in (een specifiek postcodedeel van) Amersfoort? Dan kunt u kiezen voor alarmopvolging door een van onze Thuiszorgpartners: Amaris, HilverZorg of Vivium.  Bij Amaris en HilverZorg moet uw vader of moeder daar  dan wel in zorg zijn. Bij de bestelling van het alarm geeft u aan dat u de alarmopvolging wil van die thuiszorg en wij regelen ook de aanmelding voor alarmopvolging en toegang tot de woning in het geval van Amaris en HilverZorg.  Bij Vivium meldt u uw vader of moeder zelf aan voor de alarmopvolging.

Phoniro toegangssysteem

In combinatie met HilverZorg en in steeds meer plaatsen ook met Amaris (in Eemland, Naarden, Huizen en Hilversum nu al) kunnen wij een nieuw en veilig toegangssysteem leveren. Met dit systeem kan de juiste thuiszorgmedewerker heel eenvoudig bij uw vader of moeder naar binnen met een app op de smartphone. Dit Phoniro toegangssysteem huurt uw vader of moeder dan bij ons samen met het alarm. Download hier de Phoniro-folder en bekijk het Phoniro-filmpje.

Samenwerken

Wij zijn altijd bereid om samen te werken met de thuiszorg van uw keuze om ervoor te zorgen dat uw vader of moeder geholpen wordt. Bel ons gerust voor meer informatie als u vragen heeft.