RSVO & de thuiszorg

Als uw vader of moeder bij ons een persoonlijk alarm huurt kunnen zij kiezen of zij bij nood door eigen hulpverleners of door professionele hulpverleners geholpen willen worden. Om ervoor te zorgen dat uw familielid wordt geholpen door iemand met verstand van zaken, werken wij door heel Nederland samen met thuiszorgorganisaties. Hun speciale teams zijn dag en nacht bereikbaar voor de alarmcentralisten van de alarmcentrale. Dus als uw vader of moeder alarm maakt kunnen de thuiszorgmedewerkers snel helpen. Voor alarmopvolging door de thuiszorg rekenen zij wel kosten. Deze varieren per thuiszorg.

Regelen

Als u kiest voor thuiszorg, neem dan zelf vooraf contact op met de thuiszorg van uw keuze. U geeft dan aan dat uw vader of moeder gebruik wil maken van 24-uurs Alarmzorg in combinatie met personenalarmering van RSVO-alarmering. Zij laten u dan weten hoe de procedure verder loopt. Zodra alles met de thuiszorg is geregeld, kunt u het alarm bij ons bestellen. Woont uw vader of moeder in Hilversum? Dan kunt u kiezen voor alarmopvolging door Amaris of  Hilverzorg en  hoeft u zelf niets te regelen. U geeft dat gewoon aan ons op via het bestelformulier en wij regelen alles. U kunt ook kiezen voor Amaris als uw vader of moeder  woont in Ankeveen, Baarn, Blaricum, Bunschoten, Bussum, Eemnes,           's Graveland, Hoevelaken, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Spakenburg, Weesp en een deel van Amersfoort.

Phoniro toegangssysteem

In combinatie met HilverZorg kunnen wij een nieuw en veilig toegangssysteem leveren. Met dit systeem kan de juiste thuiszorgmedewerker heel eenvoudig bij uw vader of moeder naar binnen met een app op de smartphone. Dit Phoniro toegangssysteem huurt uw vader of moeder dan bij ons samen met het alarm. Download hier de Phoniro-folder en bekijk het Phoniro-filmpje.

Thuiszorgorganisaties

Een greep uit de thuiszorgorganisaties waarmee wij samenwerken voor alarmopvolging:Amaris, Hilverzorg, Vivium, Buurtzorg(kunnen vaak alleen als 3e gebeld worden), Carinova, Cordaan, Evean, de Friese Wouden, Humanitas, Icare, Libertas, Kennemerhart, Marente, Vierstroom, Verian, Vivent, Volantis, Omring, Palet, Zorgbalans/Service Paspoort, STMG, Thuiszorg Oostpoort (Amsterdam)Zorgpalet, Zorggroep, Zorgfix, ZorgserviceThuiz en Zorgcirkel.

Samenwerken

Wij zijn altijd bereid om samen te werken met de thuiszorg van uw keuze om ervoor te zorgen dat uw vader of moeder geholpen wordt. Bel ons gerust voor meer informatie als u vragen heeft.