RSVO & de thuiszorg

Als uw vader of moeder bij ons een persoonlijk alarm huurt kunnen zij kiezen of zij bij nood door eigen hulpverleners of door professionele hulpverleners geholpen willen worden. Om ervoor te zorgen dat uw familielid wordt geholpen door iemand met verstand van zaken, werken wij door heel Nederland samen met thuiszorgorganisaties. Hun speciale teams zijn dag en nacht bereikbaar voor de alarmcentralisten van de alarmcentrale. Dus als uw vader of moeder alarm maakt kunnen de thuiszorgmedewerkers snel helpen. Voor alarmopvolging door de thuiszorg rekenen zij wel kosten. Deze varieren per thuiszorg.

Regelen

Als u kiest voor thuiszorg, neem dan zelf vooraf contact op met de thuiszorg van uw keuze. U geeft dan aan dat uw vader of moeder gebruik wil maken van 24-uurs Alarmzorg in combinatie met personenalarmering van RSVO-alarmering. Zij laten u dan weten hoe de procedure verder loopt. Zodra alles met de thuiszorg is geregeld, kunt u het alarm bij ons bestellen. Woont uw vader of moeder in Hilversum? Dan kunt u kiezen voor alarmopvolging door Amaris of  Hilverzorg en  hoeft u zelf niets te regelen. U geeft dat gewoon aan ons op via het bestelformulier en wij regelen alles. U kunt ook kiezen voor Amaris als uw vader of moeder  woont in Ankeveen, Baarn, Blaricum, Bunschoten, Bussum, Eemnes,           's Graveland, Hoevelaken, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Spakenburg, Weest en een deel van Amersfoort.

Nieuw toegangssysteem

In plaats van kluisjes kunnen wij binnenkort een nieuw en veilig toegangssysteem leveren. Met dit systeem kan de juiste thuiszorgmedewerker heel eenvoudig bij uw vader of moeder naar binnen met een app op de smartphone. Voordeel is dat niemand aan de buitenkant van het huis ziet dat gebruik wordt gemaakt van thuiszorg. Ook zijn er geen bouwkundige aanpassingen aan de woning nodig en hoeven er geen sleutels te worden afgegeven. Dit Phoniro toegangssysteem kan ook bij ons worden gehuurd als de gekozen thuiszorg daarmee werkt. In deze Phoniro film ziet u hoe eenvoudig dit systeem werkt. Download hier de Phoniro-folder.

Thuiszorgorganisaties

Een greep uit de thuiszorgorganisaties waarmee wij samenwerken voor alarmopvolging:
Amaris, Vivium, Beweging 3.0, Buurtzorg, Evean, Icare, Laurens, Libertas, Omring, Palet, Zorgbalans, Zorgpalet, Zorggroep en Zorgtoppers.

Samenwerken

Wij zijn altijd bereid om samen te werken met de thuiszorg van uw keuze om ervoor te zorgen dat u geholpen wordt. Bel ons gerust voor meer informatie als u vragen heeft.