RSVO & uw thuiszorg

Als u bij ons een persoonlijk alarm huurt kunt u kiezen of u bij nood door eigen hulpverleners of door professionele hulpverleners geholpen wilt worden. Om ervoor te zorgen dat u wordt geholpen door iemand met verstand van zaken, werken wij door heel Nederland samen met thuiszorgorganisaties. Hun speciale teams zijn dag en nacht bereikbaar voor de alarmcentralisten van de alarmcentrale. Dus als u alarm maakt kunnen de thuiszorgmedewerkers u snel helpen. Voor alarmopvolging door de thuiszorg rekenen zij wel kosten. Deze varieren per thuiszorg.

Regelen

Als u wilt dat een thuiszorgmedewerker u helpt bij nood dan neemt u zelf vooraf contact op met de thuiszorg van uw keuze. U geeft dan aan dat u gebruik wilt maken van 24 uurs Alarmzorg in combinatie met personenalarmering van RSVO-alarmering. Zij zullen u dan laten weten hoe de procedure verder loopt en zodra alles met de thuiszorg is geregeld kunt u uw alarm bij ons bestellen. Woont u in Hilversum? Dan kunt u kiezen voor alarmopvolging door Amaris of Hilverzorg en hoeft u zelf niets te regelen. U geeft dat alleen maar aan ons op via het bestelformulier en dan regelen wij alles. U kunt ook kiezen voor Amaris als u woont in: Ankeveen, Baarn, Blaricum, Bunschoten, Bussum, Eemnes, 's Graveland, Hoevelaken, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nijkerk, Soest, Spakenburg, Weesp en een deel van Amersfoort.  Ook dan hoeft u niets zelf te regelen.

Nieuw toegangssysteem

In plaats van kluisjes kunnen wij binnenkort een nieuw en veilig  toegangssysteem leveren.  Met dit systeem kan de juiste thuiszorgmedewerker heel eenvoudig bij u naar binnen met een app op de smartphone. Voordeel voor u is dat niemand aan de buitenkant van uw huis ziet dat u gebruik maakt van thuiszorg. Ook zijn er geen bouwkundige aanpassingen aan uw woning nodig en hoeft u geen sleutels af te geven. Dit Phoniro toegangssysteem kunt u ook bij ons huren als uw thuiszorg daarmee werkt. In deze Phoniro film ziet u hoe eenvoudig dit systeem werkt. Download hier de Phoniro-folder.

Thuiszorgorganisaties

Een greep uit de thuiszorgorganisaties waarmee wij samenwerken voor alarmopvolging zijn:
Amaris, Hilverzorg, Vivium, Beweging 3.0, Buurtzorg, Cordaan, Evean, Icare, Laurens, Lelie Zorggroep, Libertas, Marente, Omring, Palet, Zorgbalans/Service Paspoort, Thuiszorg Oostpoort (Amsterdam)Zorgpalet, Zorggroep en Zorgtoppers.

Samenwerken

Wij zijn altijd bereid om samen te werken met de thuiszorg van uw keuze om ervoor te zorgen dat u geholpen wordt. Bel ons gerust voor meer informatie als u vragen heeft.